Boligene som er skapt for beboerne sine | Kjelsåsgrenda

Boligene

Alle husene i Kjelsåsgrenda består av to fulle etasjer og en romslig loftsetasje. De har også private hager og et hyggelig inngangsparti med uteplass der du kan drikke morgenkaffen mens du slår av en prat med naboen. Alle husene, bortsett fra 142 E–H, har også kjelleretasje.

Husene er tegnet med saltak og to typer liggende panel, og de blir malt i ulike farger utfra paletten med «Oslo-farger» A-lab har utviklet til prosjektet. Innendørs er det lagt vekt på naturlige, levende materialer og godt innslipp av lys. Boligen er delt i to ulike soner, der trapp, bad og gang danner en skjerm mot veien og øvrig bebyggelse, mens stue og kjøkken har store vindusflater som skaper kontakt med hagen og utvider romfølelsen.

Pusterom

I utformingen av Kjelsåsgrenda har vi lagt vekt på godt innslipp av lys og god romfølelse slik at boligene oppleves som lyse og luftige. Dette forsterkes av det gjennomtenkte samspillet mellom uterom og innerom, der blant annet den solide enstavsparketten er en lun og god overgang fra terrassen.

Fargepaletten for interiøret er valgt med tanke på å gi en lun og avslappet stemning, og den gjennomgående høye kvaliteten i byggmaterialene gir et betryggende og beroligende inntrykk. Du kan også velge andre farger og materialer fra en tilvalgsliste om du ønsker det.

Som en oppsummering kan du si at boligene i Kjelsåsgrenda er skapt for beboerne sine. Her får du både husrom og pusterom, og alt spiller sammen for å få deg til å senke skuldrene og nyte livet sammen med familie og venner.